Grupa mare Steluțele

 • MOTTO:

  ,,Este uşor să înveţi a merge, important este încotro te îndrepţi. Ştim că nu toţi copiii sunt la fel. Noi, împreună cu famila, te călăuzim spre reuşită şi împlinire, căci tu ne reprezinţi.“

   

  Activitățile grupei:

       Copiii din grupa ,,Steluțele” sunt îngrijiți și încurajați să-și dezvolte deprinderile de viață autonomă, iubiți și sfătuiți să iubească, învățați și îndrumați să învețe. Se desfășoară la grupă activități de învățare de la știință la activități matematice, dezvoltarea limbajului, educație muzicală și fizică, dar și activități practice și artistico-plastice.

        Împreună cu copiii desfășurăm proiecte cu tematică diversă. Această manieră de abordare vine în sprijinul copiilor, fiind mult mai lejeră și accesibilă nivelului și particularităților de vârstă. În stabilirea subiectelor se ține cont de dorințele și de alegerile copiilor, punându-se accent pe libertatea copilului în alegerea temei, pe munca în echipă și participarea la activități inedite.

      Activitățile extracurriculare desfășurate cuprind vizite la diferite instituții, plimbări, drumeții, serbări, carnaval și party-uri, vizionarea pieselor de teatru pentru copii, parteneriate cu părinții și Stadionul CFR Cluj.

  • Vârsta grupei:
   5-6 ani
  • Mărimea grupei:
   30 copii
 • Educatoarele grupei

  • Soporan Raluca
   Educatoare

   Soporan Raluca

   Educatoare
   FUNCŢIA: Profesor în Învățământul Preșcolar

   GRAD DIDACTIC: Definitivat

   VECHIME: 5 ani

   STUDII:

   • Colegiul Naţional Pedagogic “Gheorghe Lazăr”, Cluj-Napoca
   • Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (licență)
   • Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Specializarea Asistență socială în spațiul justiției. Probațiune si mediere (master) – în curs
   Fecare clipă petrecută la grădiniţă de către cei mici încerc să o transform în una cât mai plăcută îmbinând activităţile zilnice de învăţare şi descoperire cu JOCUL, un element indispensabil în perioada copilăriei. Ca educatoare caut să fiu mereu informată cu tot ce apare nou legat de specialitatea mea. De asemenea pentru ca relaţia cu copiii să fie una cât mai bună de cele mai multe ori încerc să fiu o a doua mamă pentru aceștia lucru care nu ar fi posibil fără următoarele elemente magice: empatia, calmul, creativitatea, implicarea, perseverenţa, capacitatea de a le insufla copiilor încredere în propriile forţe şi multe alte lucruri caracteristice unui cadru didactic. 
  • Petrea Ileana
   Educatoare

   Petrea Ileana

   Educatoare

   FUNCȚIA: Profesor în învățământul preșcolar

   GRAD DIDACTIC: II

   VECHIME: 9 ani

   STUDII:

   • Colegiul Național Pedagogic ,,Gheorghe Lazăr”, Cluj-Napoca, Specializarea Învățătoare-Educatoare
   • Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Geografie, Specializarea Geografia turismului, Cluj-Napoca

   Cu blândețe, înțelegere, răbdare și dragoste, doresc să mă apropii de micuții dumneavoastră, să-i înțeleg și să-i îndrum pentru un parcurs în viață  plăcut și pozitiv.

   Responsabilități în grădiniță:

   • Coordonator al Proiectului Național ,,Să citim pentru mileniul III”, la nivelul unității
   • Membru în ,,Comisia pentru curriculum”

   MOTTO:
   ”Tu ești propria ta creație și tot ceea ce ți se întâmplă este rezultatul creației tale “ – Stephen Richards