Grupa Albinuțele PJ

 • MOTTO GRUPĂ:
  Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase.Platon
   
  ACTIVITĂȚILE GRUPEI:
  Activitățile desfășurate la grupă respectă cerințele programei pentru preșcolari și particularitățile de varstă ale copiilor, sunt metodic realizate prin metode interactive și materiale atractive. Copiii sunt foarte implicați și participă zilnic cu mult entuziasm și placere la toate activitățile grupei.
  Extracurriculare: Plimbare în parc, Micii ecologiști, Serbarea de Crăciun, Sporturi de iarnă, Bal mascat, E ziua ta mama- expoziție, Vine iepurașul, Excursie cu părinții.
  • Vârsta grupei:
   3-4 ani
  • Mărimea grupei:
   27 copii
 • Educatoarele și îngrijitoarea grupei

  • Brândușan Laura
   Educatoare

   Brândușan Laura

   Educatoare

   FUNCȚIA: Profesor în Învățământul Preșcolar

   GRAD DIDACTIC: I

   STUDII:

   • Colegiul Național Pedagogic ”Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca
   • Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar

   Grădinița este locul în care copilul din mine se simte fericit și împlinit, locul în care pasiunea și talentul formează o echipă ce urmărește formarea și dezvoltarea personalității preșcolarului, formarea și dezvoltarea OMULUI de mâine. De-a lungul anilor am participat la sesiuni de comunicări științifice, cursuri, simpozioane, conferințe-naționale și internaționale. Pentru dezvoltare profesională, dar mai ales pentru dezvoltarea mea personală, am ales să urmez cursurile Facultății de Pedagogia Învățământului Preșcolar și Primar. Din experiența de până acum pot să afirm faptul că: copilul învață adultul să redescopere copilul din el, să se bucure și să se joace, iar adultul îl pregătește să se integreze într-o societate aflată în continuă schimbare.

   MOTTO:
   ”Nu există artă mai frumoasă decât arta educației, pictorul și sculptorul fac doar figuri fără viață, dar educatorul creează un chip viu și uitându-se la el, se bucură și oamenii, se bucură și Dumnezeu.” (Ioan Gură de Aur)

  • Câmpan Gabriela
   Educatoare

   Câmpan Gabriela

   Educatoare

   FUNCȚIA: Profesor în Învățământul Preșcolar

   GRAD DIDACTIC: I

   STUDII:

   • Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai” Zalău, Specializarea Educator-Învățător
   • Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia învățământului Primar și Preșcolar

   În urma experienței profesionale acumulată pe parcursul anilor de muncă cu copiii, pot afirma cu certitudine faptul că sunt un cadru didactic care iși iubește meseria și care realizează cu pasiune și implicare activitățile cu preșcolarii. Pentru propria formare continuă am participat la cursuri de formare, cercuri pedagogice și alte tipuri de activitați din domeniu.

   PUBLICAȚII: Un articol în cartea 100 de întâlniri, 100 de idei reuşite, Editura Diamant, 2014

   MOTTO:
   ”Când muncești, joacă-te. Munca, dacă este doar o datorie, te ucide.”