Grupa Albinuțele S2

 • Grupa mica Albinutele

  MOTTO GRUPĂ: “ În grupa albinuţelor toată lumea se distrează!”

  ACTIVITĂŢILE GRUPEI:

  Grupa mare a Albinuţelor are zilnic o mulţime de activităţi agreate de către copii. Activităţile încep cu întâlnirea de dimineaţă, când toţi copiii se aşează în cercul magic şi pot să îşi împărtăşească gândurile şi părerile pe o temă dată sau aleasă de ei, când completează calendarul naturii, pentru a şti mereu în ce zi/anotimp/an sunt şi cum e vremea afară, dar şi pentru a afla mesajul zilei care le ghidează întreaga activitate de peste zi.

  Pe parcursul zilei alternăm activităţile dinamice cu cele statice, cele frontale cu întreaga grupă le alternăm cu cele pe grupe sau individuale, astfel încât să putem respecta nevoile individuale şi de vârstă ale copilului.

  Activităţile de învăţare pot lua diferite forme în timpul zilei şi anume: pe discipline sau integrat,  activităţi liber-alese, activităţi de dezvoltare personală. Ca şi mijloace de realizare pot să fie: jocul liber (care este şi cea mai importantă activitate a preşcolarului), jocul didactic, discuţii tematice, povestirea, exerciţiul cu material individual, lectura după imagini, observarea, convorbirea, memorizarea precum şi alte mijloace în funcţie de nevoile educaţionale ale copiilor.

   

  • Vârsta grupei:
   5-6 ani
  • Marimea grupei:
   30 de copii: 16 fete și 14 băieți
 • Educatoarele și îngrijitoarea grupei