Grupa mare Vrăbiuțele

  • Vârsta grupei:
   3 ani
  • Mărimea grupei:
   27 copii
 • Educatoarele grupei

  • Sidău Adriana
   Educatoare

   Sidău Adriana

   Educatoare

   FUNCȚIA: Educatoare
   GRADUL DIDACTIC: Debutant
   VECHIME: 2 ani
   STUDII:

   • Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand” Sighetul Marmației
   • Universitatea Babeș-Boyai Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie si Științe ale Educatiei, specializare Psihopedagogie Specială
   • Universitatea Babeș-Boyai, Facultatea de Litere, Specializare Română-Spaniolă

   În prezent sunt studentă a facultății de Psihologie si Științe ale Educatiei și a facultății de Litere din Cluj-Napoca. Am debutat în învățământul preșcolar în anul 2015, la grădinița cu P.P ” Dumbrava Minunată” Cluj-Napoca până în anul 2017, având o vechime în învățământ de 2 ani. Iar în prezent, sunt educatoare debutantă la grădinița cu P.P „Bambi”. În cei doi ani mi-am dat seama că, profesia de educatoare are o frumusețe și o noblețe pe care nu le poți vedea, nu le poți înțelege, decât dacă treci dincolo de aparență de constrângeri, de oboseala.  Satisfacția nu este una materială! Să reușești să aduci bucurie pe chipul unui copil care descoperă că a învățat în fiecare clipă ceva nou, neașteptat este cea mai mare satisfacție a unui dascăl. Copilul conține acea puritate a bucuriilor firești, încât educația înseamnă să-i acorzi libertatea de as alege stilul, să-i îndrume pașii nesiguri, să-l înveți să aprecieze binele și frumusețea din jurul său, să-i stimuleze puterea de creație ajutându-l să se dezvolte în bună armonie cu șine și cu cei din jur.
   Consider că, un lucru făcut cu pasiune are întotdeauna o finalitate cu rezultate pe măsură.

   MOTTO:

   „Un educator bun îmbrățișează atunci când toți resping, încurajează atunci când toți condamnă, aplaudă pe cei care n-au urcat niciodată pe podium, nu caută propria sa strălucire, ci caută strălucirea celorlați ,se face mic, pentru a-i face mari pe ceilalți!”  (Augusto Cury)