Grupa Mămăruțele

 • MOTTO GRUPĂ:

  ”Un copil poate oricând să-l învețe pe un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește” (Paulo Coelho)

  ACTIVITĂȚILE GRUPEI:

  In anul școlar 2016-2017 activităţile la grupa mijlocie ”Mămăruţele” se desfășoară pe baza curriculum-ului pentru învățământul preșcolar. In fiecare zi realizăm activități integrate cu ajutorul cărora facilităm receptarea de către copii a tuturor informațiilor transmise de la cadru didactic la copil. Ca și parteneriat educațional am ales pentru anul acesta “Grădinița și familia-parteneri in educație” tocmai pentru că ne dorim atât noi cât și părinții integrarea armonioasă copiilor în mediul grădiniței si pentru ca toți copiii să facă față cerințelor societății.

  Grupa “Mămăruţele” este o grupă frumoasă, închegată, și fiecare copil este unic in felul lui și fiecare zi alături de acești copii unici, este o adevărată provocare.

  • Vârsta grupei:
   5-6 ani
  • Mărimea grupei:
   30 de copii
 • Educatoarele și îngrijitoarea grupei

  • Fărăgău Patricia
   Educatoare

   Fărăgău Patricia

   Educatoare

   FUNCȚIA: Profesor în Învățământul Preșcolar

   GRAD DIDACTIC: II

   STUDII:

   • Colegiul Naţional Pedagogic “Gheorghe Lazăr”, Cluj-Napoca
   • Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Specializarea Pedagogia Învătământului Primar şi Preşolar

   Din experiența dobândită in cei 8 ani de când lucrez ca educatoare, am realizat că aceasta este menirea mea, să evoluez alături de cei mici in munca mea de cadru didactic. Am participat la diverse cursuri de formare: ”Debutul grădiniței”, ”Cursul de prim ajutor premedical”, in urma cărora am reușit să-mi însușesc anumite cunoștințe utile in fiecare zi în munca de educator. De asemenea am fost implicată in diferite acțiuni de voluntariat in cadrul Proiectului International “Sărbătoarea Învierii – Lumina sufletelor noastre”, acțiune prin care am reușit să le evidențiez copiilor cât este de important să faci o donație unor copii de vârsta lor fără posibilități financiare.

   MOTTO:
   “Educator adevărat poate fi numai acela care face din viața sa un adevărat îndreptar si pentru alții, iar asta nu-i cu putință fără acel simț de armonie interioară, care stăpânește in fiecare clipă cugetul și voința educatorului” (Simion Mehedinți)

  • Hirișcău Lavinia
   educatoare

   Hirișcău Lavinia

   educatoare

   FUNCŢIA: Profesor pentru Învățământ Preșcolar

   GRAD DIDACTIC: II

   STUDII:

   • Colegiul Naţional Pedagogic „Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca
   • Universitatea Ecologică din București, Facultatea, Specializarea